Wenschalet Mont Blanc

Een aantal jaren geleden, op een besneeuwde alpenweide in Flachau bedachten we dat het wel heel tof zou zijn om met vele vriendjes en vriendinnetjes de sneeuw op te zoeken. Het seizoen erop vertrokken we met een bus vol richting Les Haute Alpes – Superdevoluy – La France. De eerste editie van de Grunn United Wintersport was een feit. De jaren erop volgden tripjes naar Samoëns, Gerlos, Saalbach-Hinterglemm (2x) en vorig seizoen kwam de GU-wintersport terug op ‘de heilige grond van Flachau’, daar waar het idee ooit begon.

In de voorbereiding voor de 7e editie wilde ik graag weer eens een nieuw gebied ontdekken. Na een aantal prachtige fietstochten te hebben gemaakt in de Dolomiten wilde ik dit gebied ook wel eens op de lange latten bedwingen. Met ruim 1200 km pistes kijk ik nu al uit naar ons bezoek aan Italië – Dolomiti Superski.

Ieder jaar gaan we een stapje verder/ een stapje beter. We begonnen in een grote touringcar en genieten tegenwoordig van de luxe en vrijheid van een eigen auto. Maar wat dit jaar helemaal bizar is: we maken gebruik van een Wenschalet. Een huis met 12 slaapkamers, een keuken, woonkamer, eetkamer en jawel… een bar! Geschikt voor 29 personen. Behorende tot de inboedel van dit Wenschalet horen de eigen kok en bediening. Korom, het eten staat op tafel als we de Après ski uit komen rollen … euh.. van de piste komen en de pilsjes staan koud in de eigen bar! Dat moet toch een topvakantie worden dit seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *