Today = D-day | Ironman Eelde voor War Child

Om 10.00h is het zover; de Ironman van Eelde. Mijn doel dit jaar was vooral kilo’s kwijtraken door meer te sporten. De 70.3 Ironman, die dit weekend plaats had moeten vinden op Sardinië, was mijn stok achter de deur om wekelijks de loop-, fiets- en zwemtrainingen af te werken die Duursportcoach Jerzy voor mij had uitgedacht. En met resultaat! Dat Sardinie dit jaar niet door ging zat er natuurlijk dik in en eigenlijk vind ik het wel fijn dat ik nog een jaar extra heb om mij mentaal en fysiek voor te bereiden. Maar vorige week begon ik mij toch af te vragen hoe ik het er vanaf zou brengen als ik nu die triathlon zou moeten doen. Een vraag die ik maar op een manier kan beantwoorden – zelf een triathlon organiseren. En dat gaat dus nu gebeuren!

Terwijl ik straks aan het zwemmen, fietsen of lopen ben kun je nog altijd doneren!

War Child als motivatie

Natuurlijk was ik graag naar Sardinië gegaan, hadden we genoten van een weekje vakantie en bij fijne temperaturen die Ironman gedaan. Volgend jaar een nieuwe poging. Corona zal ons voorlopig nog wel even in onze vrijheden beperken. Dat is niet leuk. Maar we kunnen gewoon naar buiten, we kunnen sporten, wandelen, boodschappen doen, zolang we maar een beetje rekening met elkaar houden. Juna en Elin kunnen gewoon naar school en met vriendjes en vriendinnetjes spelen zonder dat ik mij (al te veel) zorgen hoef te maken. Hoe anders is zou dat zijn voor kinderen die opgroeien in oorlog. Die kids kunnen vaak niet naar school. Zij hebben geen plek om veilig te kunnen spelen en worden ‘s nachts wakker van geweerschoten en bombardementen. Ze zijn getekend voor het leven. War Child Holland zet zich al 25 jaar in om de oorlog uit deze kinderen te halen en hen te helpen een (normaal) leven op te bouwen. Wij, van Gaul! Cycling for War Child steunen hen door geld in te zamelen. Door vandaag deze Ironman aan War Child te verbinden had ik de stok achter de deur om ook echt van start te gaan.

Terwijl ik straks aan het zwemmen, fietsen of lopen ben kun je nog altijd doneren! Geef geld voor War Child en ook een beetje om mij mentaal te ondersteunen natuurlijk. Ik hoor onderweg graag dat de teller nog verder oploopt. En voor de supporters onderweg, mocht je in buurt zijn, hier vind je mijn indicatief tijdschema en natuurlijk de link naar de donatie pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *