70.3 Ironman Eelde voor Warchild

Ik had er zo’n zin in. Op vakantie naar Sardinie met als hoogtepunt de 70.3 Ironman Triathlon. De ultieme apotheose na bijna een jaar lang 5 á 10h per week trainen. Maar ja.. Corona.. en dus geen reis naar Sardinie dit jaar. Het evenement is uitgesteld naar 2021, dus ik mag nog een jaar doortrainen. Maar eigenlijk ben ik wel heel nieuwsgierig of ik inmiddels conditioneel sterk genoeg ben om alle afstanden op 1 dag te kunnen volbrengen. Daarom ga ik zaterdag 24 oktober 2020 alsnog 1.9KM zwemmen in het Paterswoldsemeer, 90KM fietsen door Drenthe en tot slot een halve marathon lopen. Kortom de Ironman van Eelde.

Tja.. Dus ik kan niet naar Sardinie om te sporten.. Maar wereldwijd kunnen kinderen oa door de coronacrisis niet eens naar school. Voor kinderen die door oorlog hun familie, vrienden en huizen zijn kwijtgeraakt, is school zoveel meer dan een plek om te leren. Het is de enige plek waar ze zich veilig voelen. Een plek waar ze kunnen spelen en waar nieuwe vriendschappen ontstaan. Warchild zet zich in voor een beter leven van honderdduizenden kinderen in oorlog. En wij, leden van wielervereniging Gaul! steunen Warchild waar we kunnen.

Daarom grijp ik deze sportieve uitdaging aan om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Warchild. Steun mij mentaal door een gift te doen via deze speciale en veilige donatie pagina op de website van Gaul!. Ontzettend bedankt voor je support!

2 gedachten over “70.3 Ironman Eelde voor Warchild

 • 10 oktober, 2020 om 15:44
  Permalink

  Alles al geregeld voor je 70.3 triathlon? Ben benieuwd welke routes je van plan bent en hoe je eea gaat regelen. Succes!

  Beantwoorden
  • 19 oktober, 2020 om 19:08
   Permalink

   He Karla, dank voor je bericht en vooral ook voor je donatie! Ik heb de routes inmiddels uitgedacht:
   Zwemmen vanaf De Lijte / Strandpaviljoen Paterswoldsemeer: Zie route RidewithGPS
   Dat is direct ook de startplaats voor het fietsen – Parcours door Groningen en Drenthe met finish in de Onlanden – Zie route RidewithGPS
   Lopen door de Onlanden met start en finish op de parkeerplaats bij de uitkijktoren – Zie route RidewithGPS

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *